Hoeveel evenementen organiseert de club?

Wij proberen maandelijks een evenement te organiseren, dit kan zijn een puzzelrit of een trial. Puzzelritten organiseren wij meestal aan het begin en eind van het jaar.

In principe vind het evenement plaatst op de 3e zondag van de maand, maar hiervan kan afgeweken worden als een terrein of locatie niet beschikbaar is.

In het voorjaar organiseren wij meestal een weekend op een 4×4 terrein, waar wij met zijn allen gaan kamperen en natuurlijk 4×4 rijden een tussendoor ook nog een bbq. Dit weekend moet apart worden betaald, zit niet bij de contributie inbegrepen.

Aan het begin van het jaar vind de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats, meestal in januari en februari. Hier wordt het afgelopen jaar besproken en plannen voor het komend jaar, waaronder de clubagenda.

Een overzicht van de evenementen kan je op de website vinden, er zit wel verschil als je kijkt of je lid bent of niet. Niet leden kunnen kijken bij EVENEMENTEN, hier staat kort wat wij organiseren, zonder exacte lokatie (wij gaan voorzichtig met onze terreingegevens om). Bij CLUBAGENDA kan je meer gegevens zien, maar dan moet je lid zijn van onze club en daar vind je ook uitgebreide informatie.

Maandelijks ontvang je ook een nieuwsbrief met alle informatie over het komende evenement.